המשרד נוסד ע”י עו”ד צְבִי שָׁמִיר, אשר שרת כ-20 שנים במשטרת ישראל בשלל תפקידים במגזר החקירות וכן ביחידה המשטרתית למו”מ וניהול מצבי משבר.

עם צאתו לגמלאות עו”ד שמיר נקלט לעבודה במחלקה המשפטית של איזוטופ, בה רכש נסיון מעשי במשפט המסחרי – מנהלי, חדלות פרעון ודיני עבודה ובאופן טבעי כשהקים את המשרד המשיך לעסוק בתחומים אלו.

המשרד חרט על דגלו את היעד לפרום קשרים ולקשור קצוות ובעברית פשוטה, לפתור את הבעיות באופן שמשאיר אותן פתורות לשביעות רצון הלקוחות.

לצורך עמידה ביעד צוות המשרד נדרש לחשיבה יצירתית, נחרצות וכן דבקות במשימה עד להשלמת הטיפול המשפטי לשביעות רצון הלקוח תוך עמידה איתנה ואמיצה על אינטרס הלקוח, בשקיפות ובאופן המתיישב עם מגבלות והוראות החוק.

צבי שמיר, משרד עו”ד  ונוטריון, הנו משרד בוטיק ששם לנגד עיניו לתת שירות משפטי מקיף לעסקים.

המשרד נותן שירותים משפטים בתחום חוזים ומכרזים, משפט מנהלי, דיני עבודה, לשון הרע וחדלות פרעון ומתמקד במתן מענה איכותי, מקצועי ומסור לקהל לקוחותיו, קטנים כגדולים, תוך יישום בקיאות משפטית, כלכלית וחשבונאית של עובדיו באופן בלתי מתפשר.

צֶוֶת הַמִּשְׂרָד

במשרד עובדים 3 עורכי דין וכן המשרד מקיים שיתוף פעולה צמוד עם עורכי דין, פרילנס, בתחומים בהם עולה הצורך מהלקוחות.

למשרד מחלקה חשבונאית הפועלת בצמוד למשרד ונותנת את הגיבוי הנחוץ בתחום החשבונאות וחשבות השכר.

אֲזוֹרֵי הַשֵּׁרוּת

מענו של המשרד  בגן יבנה, במרחק של 45 דקות נסיעה מבתי המשפט בת”א בירושלים ובבאר שבע מאפשר לנו לתת מענה שוטף לצרכים המשפטיים של לקוחותיו מהרצליה ועד באר שבע (מחוזות דרום, מרכז, תל-אביב וירושלים) אולם ככל ועולה צורך של לקוחות קבועים, המשרד מייצג גם בבתי המשפט השונים בצפון הארץ.

תְּחוּמִי הַשֵּׁרוּת

המשרד נותן מענה משפטי מקצועי ומדויק ללקוחותיו, בתחומים המפורטים:

חוֹזִים

מכאן הכל מתחיל, חוזה טוב, אשר מביא לידי ביטוי את רצון הצדדים, נותן כלים לפתרון בעיות או מחלוקות אשר לא נצפו מראש, מאפשר לצדדים להגשים את המטרה העסקית בעטיה נכרת החוזה ועשוי בעתיד, לחסוך ללקוח כסף וזמן בהתדיינויות מיותרות בבית המשפט.

מִרְשֶׁתֶת (אינטרנט)

מי שאין לו פעילות ברשת …שיקום

אף אחד לא קם…

היום, כשהעולם הווירטואלי פורח ומשגשג, עסקים רבים שוכחים כי לפעילות הוירטואלית יש משמעות במציאות ועל כן יש לבחון ולהסדיר את הפעילות בעולם הווירטואלי כך שתתאים לדרישות החוק במציאות.

לצורך התאמה בין העולמות יש לבחון את חוקיות הפעילות ולהסדיר את מערכת היחסים בין האתר ברשת לגולשים ועל כן יש לכתוב תקנון

התקנון הנו החוזה בין הנהלת האתר לגולש וכמו כל חוזה עליו לגבש את הזכויות והחובות של האתר כלפי לקוחותיו באופן שיגן על הנהלת האתר מפני שימוש לרעה באתר ומפני תביעות כספיות.

על בסיס התקנון תתקיים הנורמה המסחרית בין הצדדים וככל שיקום הצורך, התקנון, כחוזה, יסדיר את זכויות הצדדים גם בהליך משפטי.

הוֹצָאָה לְפוֹעֵל וּפְשִׁיטוֹת רֶגֶל

למשרד ניסיון רב בתחום חדלות הפרעון מהליכי התביעה, הוצאה לפועל, פשיטות רגל, פירוקי חברות וכינוסי נכסים.

המשרד פועל בהצלחה לגביית חובות גם בקרב המגזר הבדואי, המגזר החרדי ובקרב בעלי מקצועות אשר מטבע הדברים עובדים עם מזומנים וקשה לאתר את רכושם.

המשרד מנהל, עבור לקוחותיו, מאות תיקי הוצאה לפועל ולצורך גבייה מהירה ויעילה המשרד מפעיל, שליחים משפטיים, חוקרים פרטיים ונותני שרותים נוספים בתחום.

מִכְרָזִים

עסקים רבים מגישים הצעות במכרזים מבלי שהמכרז יבדק ע”י עו”ד, לרוב במחשבה כי המכרז הוא עובדה מוגמרת שלא ניתן לשנותה.

בדיקה קפדנית ומקצועית של מכרז מאפשרת גם השגה בפני ועדת המכרזים, טרם הגשת הצעה וגם הגשת ערר על תוצאות המכרז, דרך אשר לעיתים חסומה בפני מי שלא הגיש ערר.

לעתים הדרך הטובה והיעילה להרוויח במכרז היא לא לגשת אליו ובדיקה מקצועית חושפת את הסכנות הטמונות במכרז.

במשרד נכתבים ונבדקים חוזים ומכרזים במטרה לשמור, באופן ראוי והוגן, על אינטרסים של הלקוח.

מִשְׁפָּט מִנְהָלִי

“הַכֹּחַ מַשְׁחִית, כֹּחַ מֻחְלָט מַשְׁחִית בְּאֹפֶן מֻחְלָט” (לורד אקטון)

פעילות שונה ומגוונת מצריכה לא פעם אישורים ו/או היתרים כמו גם עמידה בתנאי הרגולטור.

לעתים החלטות בגופים ציבוריים או ממלכתיים החלטות המשפיעות על העסק מתקבלות ללא הפעלת שיקול דעת מתאים.

המשפט המנהלי הוא הדרך לתקוף החלטות אלו ולתקנן.

למשרד הצלחות בתקיפת החלטות מנהליות שונות והגיש עתירות מנהליות ועתירות לבג”צ כנגד גופים שונים כגון מכון ויצמן, שר האוצר, לשכת יועצי המס ועוד.

דִּינֵי עֲבוֹדָה

המשרד ממליץ לכל אחד “ליישר קו” בתחום דיני העבודה, לשכור ולפטר עובדים בהתאם לחוק ולפסיקה ולוודא כי העובד מקבל את כל הזכויות המגיעות לו.

המשרד מלווה את לקוחותיו העסקיים משלב חוזה המעסיק מול העובד, זכויות העובד, שימועים ופיטורים.

המשרד מייצג מעסיקים בתביעות המתנהלות בבתי הדין לעבודה ברחבי הארץ.

דִּינֵי נְזִיקִין

המשרד פועל בתחום נִזְקֵי הָרְכוּשׁ לרבות תביעות ביטוח בתחומים שונים, נזקי רכב בתאונות  דרכים, נזקי נדל”ן בתחום אחריות הבדק, נזקים שנגרמו בשל הפרות חוזים ועוד.

בפעילות זאת המשרד פועל בשיתוף פעולה עם שורה ארוכה של מומחים מתחומים שונים לרבות מהנדסי בניין, שמאים, אקטוארים וכיו”ב.

  • המשרד אֵינוֹ מְיַעֵץ וְאֵינוֹ מְיַצֵּג בתחום נזקי הגוף

ליטיגציה אֶזְרָחִית וּמִסְחָרִית

אנו מאמינים כי, ניתן לפתור בעיות רבות מחוץ לכותלי בית המשפט ובכך לחסוך ללקוח זמן, אנרגיה וכסף אך לא בכל מחיר.

כאשר עולה הצורך ולא עולה אפשרות אחרת, המשרד ממליץ לפנות להליכים משפטיים, מנהל ומייצג בהליכים שונים על מנת למצות את זכויות הלקוח.

אנו, בשתוף עם הלקוח, בונה את האסטרטגיה הנחוצה למיצוי הזכויות בתיק ומייצג בתיק, תוך הקפדה על האסטרטגיה ומעקב שוטף אחר התפתחות ההליך.

עֲבֵירוֹת מִסְחָרִיּוֹת

לא פעם, הרגולציה הופכת פעולות אזרחיות ומסחריות, אשר מתבצעות באופן שגוי, לעברות פליליות, לדוגמא, בניה ללא היתר הנה עבירה פלילית, העסקת עובד זר ללא היתרים מתאימים, הפעלת מוסך ללא היתרים מתאימים ועוד שלל מקרים שונים.

על מנת לטפל בתיקים הפלילים שצמחו מפעילות מסחרית, המשרד  באמצעות עורך דין ליביו לופן, סגן ניצב בדימוס אשר שימש בתפקידים רבים בתחום החקירות ואף פיקד על משטרת לוד.

לעו”ד לופן נסיון עשיר בתחום הפלילי ובהתנהלות אל מול הפרקליטות וגורמי תביעה נוספים ומטפל, במסגרת המשרד, בסוגיות הפליליות הנלוות.

לְשׁוֹן הָרַע

“טוֹב שֵׁם, מִשֶּׁמֶן טוֹב” (קהלת ז’, פסוק א’)

היום בעידן הרשתות החברתיות, לשון הרע מתפשטת כאש בשדה קוצים ועל כן נחוצה פעולה מיידית ונחרצת לרבות, במידת הצורך, פניה לערכאות בבקשה לצו מיידי המורה על הסרת הפרסום.

לָקוֹחוֹת הַמִּשְׂרָד

עם לקוחות המשרד נמנים מגוון רחב של  עסקים מתחום בנייה ותשתיות, אדריכלות והנדסה, אינטרנט וטלפוניה, תעבורה ומוסכים ובין היתר על לקוחותינו נמנים:

מכללת מישלב, חב’ א.א.י הנדסה בע”מ, חב’ רז דהאן אדריכלים בע”מ, חב’ עידן הנדסה תכנון וליווי תהליכי בניה בע”מ, חב’ שירון ברדה בנייה ופיתוח בע”מ, חב’ אפרו שירותי הנדסה בע”מ, חב’ מטרני יעוץ חשמל בע”מ, חב’ טלפריים טכנולוגיות בע”מ ועוד.

נשמח לראותכם בין לקוחותינו.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • יום ראשון09:00 - 17:00
  • יום שני09:00 - 17:00
  • יום שלישי09:00 - 17:00
  • יום רביעי09:00 - 17:00
  • יום חמישי09:00 - 17:00
  • יום שישי09:00 - 17:00

Claim This Listing