שמי אלונה, ואחרי 18 שנה של עבודה במערכת החינוך, שם לימדתי ילדים יסודות של תזונה וצעדים ראשונים בבישול ואפייה, החלטתי להפוך את האהבה שלי למטבח – למקצוע.
הקמתי את הקייטרינג בשנת 2010 , מאז ועד היום , אני שומרת על סטנדרטים גבוהים של שירות ללקוח , טריות, איכות חומרי הגלם, נראות המוצרים , גמישות רבה לדרישות הלקוח ויחס אישי.
הקייטרינג ממוקם בגן יבנה (ליד אשדוד) ומספק אירועים בשטח נרחב בדרום הארץ והמרכז.
הקייטרינג פועל רק בימי חול – לא פועל בסופי שבוע, ומספק אירועים ל- 10-100 אורחים / משתתפים.
בר מצווה (עלייה לתורה – בימים ב’ ו ה’) / בת מצווה
ערבי חינה / מקווה / הפרשת חלה
חנוכת בית / השקות שונות
אירועים עסקיים
אירועים משפחתיים
מסיבות
הסטנדרטים שלי :
טריות – כל אירוע, מכינים אותו לפי ההזמנה, אין מלאים, אין הקפאת מנות מוכנות, הירקות נבחרים בקפידה. אפיית המאפים, הכנת הסלטים וגלגול הטורטיות נעשים ממש בסמוך לשעת האירוע, וזאת כדי להגיע ללקוח עם המוצר המוגמר הטרי ביותר שניתן לקבל.
איכות חומרי הגלם – אין פשרות! הבצקים עשויים מחמאה, אין שימוש במרגרינה. הגבינות משובחות (קשקבל ופרמז’ן) אין שימוש בתחליפי גבינה. הטורטיות טריות ללא חומרים משמרים.
נראות המוצרים – כל מגש ומגש מעוצבים בקפידה, מוגשים על כלי הגשה איכותיים, מקושטים בפרחים טריים. כל מגש מוצב בשולחן כשלצידו שילוט עם מרכיבי המנה, וזאת כדי שהאורחים ידעו מה הם אוכלים..
גמישות – הקייטרינג לא משווק מוצרים בודדים ואין תמחור לפי מגש. מהניסיון שנצבר אצלי, אנו יודעים להעריך את כמות המגשים הנדרשת, לפי כמות המשתתפים, תמהיל המשתתפים (מספר ילדים) ואופי האירוע. יש ללקוח גמישות בבחירת המנות מתוך מבחר עצום שנמצא בתפריט. שום דבר לא מקובע, יש גמישות רבה גם בהמרת מנות לפי דרישת הלקוח.
יחס אישי – על זה יעידו הלקוחות, אני מעורבת אישית מול כל לקוח, מייעצת בבחירת המנות, הכמויות, אופי סידור השולחן ועיצובו , ועוד בהרבה נושאים הקשורים לאירוע ולא תמיד קשורים לקייטרינג. המוטו שלי : אתם תדאגו להיות באירוע – אני אדאג לכל
היתר